box-top

KONTAKT OSS

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Skriv inn bokstavene fra bildet.
box-bottom

Nyheter

Kjære Anne Karin Nøkland,

 

Dagene er snart på sine korteste, og kuldegrader og snø skal holde oss med selskap noen måneder fremover. Da er det godt å vite at Sykehusklovnene er til stede på 15 av landets sykehus med barneposter, for å spre glede og varme.

Ny ledelse

Mye har skjedd i Sykehusklovnene så langt i 2017. Året startet med at vi fikk ny styreleder, Trygve Norby. I oktober fikk Sykehusklovnene også ny daglig leder, Nina Elisabeth Eidem. Begge er erfarne ledere og vil tilføre Sykehusklovnene økt kompetanse i sin videre vekst og utvikling.  Vårt mål er at alle barn innlagt på sykehus over hele Norge skal kunne få besøk av Sykehusklovnene.

Rakel Konstanse Westgaard

Medlem i LC60 Alta

Tidligere arrangør av LCN landsmøtet 2016

 

Hva er ditt beste LC-minne?

Mitt beste LC- minne må være tilbake til år 2000, da jeg var på mitt første møte som reflektant i LC 58 Risør. For en gjeng flotte damer, en stor takk for at jeg fikk bli med!

Lene Susan Flem Debess

Medlem og tidligere klubbkasserer i LC04 Ålesund

 

Hva er ditt beste LC – minne?

Jeg har mange gode LC – minner både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Vil trekke frem LCI konferansen i Brügge. Da dro vi nedover 9 damer fra klubben og bodde i en felles leilighet. Det ble mange gode fellesopplevelser med koselige måltider og flere kjekke fester. Vi var kanskje ikke de flinkeste på å sosialisere oss med de utenfor klubben, men turen skapte et godt fellesskap og gode minner for oss som dro.

Gerd Johanne Hestnes

Nestleder og tidligere klubbsekretær i LC03 Trondheim

 

Hva er ditt beste LC-minne?

Ett av mine beste LC-minner er fra da jeg ble chartret under landsmøtet i Kristiansand i 2009. Jeg var jo helt ny, og kom inn i LC55 Kristiansand da de var i oppkjøringa til å arrangere landsmøtet, så av en eller annen grunn trodde jeg at det skulle komme 3000 (og ikke ca. 300) mennesker til Odderøya denne helga. Da President Hildegunn Skulstad skulle chartre meg, syns jeg derfor det var litt lite folk som så på og holdt på å spørre om vi ikke skulle vente til alle de andre (nesten 3000) skulle komme.:-)))

Anne Karin Nøkland Berge

Medlem i LC 75 Ølen / LCN President 2009-2010

Leder i NSP gruppa for Sykehusklovnene 2015-17

Motto: Kunsten å leva..

Hva er ditt beste LC-minne?

Det går ikke å nevne bare ett minne, det er altfor mange minner i LC. Fra å ha bedriftsbesøk på en plattform, sommerfest i naustet til foredrag av vannverket i egen klubb. Til å besøke andre klubber på arrangement og jubileum, chartringer og landsmøter (ingen nevnt –INGEN glemt!) og å overnatte hjemme hos kjekke folk som har åpnet hjertedøren –fantastisk! Og for eksempel å få hilse på presidenten i India og videre få se at charityprosjekt faktisk finnes og at pengene våre har kommet frem.

Bjørg Egeland fra klubben LC68 Ålgård om klubblivet:

Hva er ditt beste LC-minne?

Mitt beste minne fra LC må være LCI konferansen på Island i 2015, og spesielt det lange, flotte toget med alle representantene fra de ulike landene. Stemningen var helt ekstatisk! Turen i seg selv var helt fortryllende, med både vakre landskap og vakre mennesker. Dette var min første reise med LC på internasjonalt nivå, og jeg følte virkelig at jeg var en del av noe større. 

Anette Hatlevik fra klubben LC10 Oslo skriver:

Hva er ditt beste LC-minne?

Landsmøte i Gjøvik 2015 er nok et av mine favoritter minner. Så mange flotte mennesker og bra opplegg. Men må også legge til 1001 natt festen og båt turen lørdag når vi i Oslo arrangerte landsmøte i 2013. Kjempe artig når så mange hadde kledd seg så bra ut på ordentlig:-)

Ikke alle nyheter er offentlig tilgjengelig. Du må logge deg på for å se alle.

bg-bottom