box-top

KONTAKT OSS

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Skriv inn bokstavene fra bildet.
box-bottom

Charity

I Ladies Circle Norge er charity (veldedighet) en frivillighet. Mange klubber tilknyttet LCN har likevel et stort fokus på dette med charity, siden vårt emblem som forestiller rokkens hjul, fylt med seks hjerter som symboliserer vennskap, toleranse, tillit, ærlighet, positivitet og nestekjærlighet bør være sentralt i alt vårt virke.

 

  Lokal charity

 

Mange klubber har flotte lokale prosjekt som de støtter ved pengegaver, donasjoner eller fysisk oppmøte. Dette kan være prosjekter som de kommer i kontakt med i lokalsamfunnet eller via venner og bekjente. Eksempel på dette kan være: Fadderbarn, Fattighus, barneavdelinger på sykehus, skoleprosjekt i utlandet, Røde Kors, Krisesenter, lokale/nasjonale innsamlinger. Mange klubber har også egne temamøter med nestekjærlighet som hovedpost, og en del klubber besøker sykehjem, barnehjem og lignende og deler nestekjærlighet ved å vise sin tilstedeværelse for andre mennesker.

 

  Nasjonal charity                         

 

Sykehusklovnene prosjekt 2015 - 2017 

LC 75 Ølen har stått for vårt Nasjonale Charity Prosjekt 2015 - 2017. Ladies Circle Norge har sammlet inn kr 1.380.861,- til Sykehusklovnene i året 2015-2017! Se gjerne for mer informasjon på websiden til Sykehusklovnene: 

http://www.sykehusklovnene.no/

 
   Lik og følg prosjektet på facebook siden:

LCNs nasjonale service prosjekt 2015-17 Sykehusklovner  

 
 
 

Internasjonal charity


Ladies Circle Norge støtter det internasjonale charity prosjektet som er vedtatt av Ladies Circle Internasjonal sin generalforsamling. Dette er et prosjekt som velges for en toårs periode, og er et prosjekt foreslått av et av medlemslandene. Klubbene støtter prosjektet ved å kjøpe LCI presidentens logo pin eller ved å gi pengegaver. International charity

LCI charity prosjekt for 2015-2017 er  Little Big Help foreslått av LC Denmark. Du kan se prosjektets film på:  https://www.youtube.com/watch?v=8oLwBJQ4ZnM 

Vi i LCN kan gledelig rapportere om en økende interesse for å drive med charity blant våre medlemmer. De siste to år har LCN vært det medlemslandet i Ladies Circle Internasjonal som har kjøpt/solgt flest pins til inntekt for det internasjonale charity prosjektet.       

 

Tidligere internasjonale charityprojekter

 

Period

Project 

Country 

Coordinator

1999-2001

Sushma Koirala Memorial Hospital

Nepal

LC Germany

2001-2003

Prevention and care of children with proteine energy mainutrition

Zambia

LC Zambia

2003-2005

Ma'Ma Rachel

Phillippines

LC Norway

2005-2007

Nepal Highlander Orphan Children's Care Association

Nepal

LC Denmark

2007-2009

SARIS (Sanitation At Rural Indian Schools)

India

LC Great Britain &                  Ireland

2009-2011

ECPAT (End Child Prostitution and Trafficking)

Worldwide

LC Sweden

2011-2013

VIVA CON AGUA

Worldwide

LC Germany

2013-2015

Children of the Dump

Cambodgia

LC Belgium

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bg-bottom