box-top

KONTAKT OSS

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Skriv inn bokstavene fra bildet.
box-bottom

Nasjonalt og internasjonalt

Ladies Circle Norge er del av Ladies Circle Internasjonal (LCI) familien.

Medlemmer i LC Norge har mulighet til å reise til nasjonale og internasjonale arrangement.

På reiser får man mulighet til å treffe andre Circeliner (medlemmer) i deres eget miljø. Gjennom kontaktene i organisasjonen vår, vil du få føle noe av det fantastiske miljøet/fellesskapet. Vennskap og samhold står i sentrum. Det er viktig at klubben er sammensveiset, dog er det nok også viktig å huske på at vi er tilsluttet en nasjonal og internasjonal organisasjon.

 

Det å flytte på seg av og til, vil vise deg at samholdet også er godt utenfor egen klubb. Mennesker du ikke visste fantes i går, kan være dine venner i dag! Ladies Circle ønsker å gi medlemmene muligheter, og det er opp til medlemmene å benytte seg av de mulighetene organisasjonen gir. Nasjonalt spenner det fra festligheter, arrangement og møter til generalforsamling så vel som konferanser og ledermøter. Er man Circeline i Norge, er man Circeline i hele verden! Ladies Circle er verdens beste reisebyrå! I bunn og grunn er det opp til deg hva du gjør ut av det. Så er spørsmålet: Hva er Ladies Circle for DEG? Her er mulighetene uendelige!!!

bg-bottom