box-top

KONTAKT OSS

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Skriv inn bokstavene fra bildet.
box-bottom

Om oss

Ladies Circle en upolitisk og ikke-religiøs organisasjon for kvinner mellom 18-45 år. Organisasjonen er internasjonal og har klubber i hele 39 land, blant annet India, Zimbabwe, USA, og store deler av Europa. Internasjonalt består LC av nesten 13 000 medlemmer.

I Norge har vi 65 lokalklubber fra Kristiansand i sør, til Hammerfest i nord, og LC Norge består av ca. 1000 medlemmer.

LC Norges motto er vennskap og omtanke, noe det skal være stor fokus på som LC-medlem. Dette kommer av det internasjonale mottoet friendship and service.  Logoen til LC Norge deles inn i seks hjerter. Disse hjertene symboliserer positivitet, vennskap, nestekjærlighet, ærlighet, tillit og toleranse.

 

I pakt med forenings motto

Å øke kjennskap til andres livsforhold og

Å utvikle medlemmene i selvstendig tenking og opptreden,

I viten og toleranse.

Aktivt arbeide for mellomfolkelig forståelse.

Foreningen skal ikke være religiøst eller politisk preget.          

                                                           Formålsparagraf for Ladies Circle Norge

 

Som medlem av LC får man muligheten til å utvide nettverket sitt, bli kjent med nye og spennende damer verden over, utvikle seg selv og mye, mye mer. Vi streber etter å samle kvinner fra forskjellige yrkesgrupper, miljøer og kulturer. På denne måten blir ikke dette som en vanlig venninneklubb/syklubb/strikkeklubb (kall det hva du vil!), men en mulighet for damer å bli kjent med andre man normalt aldri ville møtt. I Norge har vi en uskreven regel at det skal være maks to personer fra samme yrke i én lokalklubb.

LC driver også med veldedighet, og her i Norge er de to neste årenes (2015-2017) prosjekt Sykehusklovnene som hjelper barn og foreldre på sykehus som sårt trenger en oppmuntring i en ellers vanskelig tid. Klubbåret 2015-2016 samlet vi inn over 700 000 på rent dugnadsarbeid fra de forskjellige klubbene. Et resultat vi er fantastisk stolt over. Internasjonalt er de to neste årenes charity-prosjekt LittleBigHelp som hjelper barn og kvinner i India med rettigheter som f.eks. skolegang og et tak over hodet. Vi bidrar så godt vi kan til begge prosjektene.

Ladies Circle har også et tett samarbeid med Round Table, «motparten» vår for menn mellom 20 og 40 år. Annen hvert år har vi felles landsmøte med dem. Lokalklubber i LC og RT landet rundt har som regel møter og arrangementer sammen opptil flere ganger i året.

Å være medlem i LC har mange fordeler, først og fremst knytter man vennskap for livet. Verdens beste reisebyrå er det noen som omtaler oss som, og ikke uten grunn. Det er individuelt hvor mye tid medlemmene legger i LC. Ved å gi det lille ekstra sitter man fort igjen med venninner, kanskje til og med bestevenninner, i nærmiljøet, så vel som på andre siden av kloden.

Her i Norge har man arrangementer som fotball "nm" i Kongsvinger, isbading i Tromsø, fisking i Brattvåg, camp i Kollen under 5-mila og mye mer. Hvert år arrangeres også den internasjonale årskonferansen i ett av medlemslandene. Eksempler på land som har arrangert de siste årene er Island, Litauen, Zambia og Sverige. I 2018 er Norge de heldige arrangørene, og vi ser frem til å ønske et hundretalls damer fra verden over til Haugesund.

 

  Synes du det hørtes gøy ut, ja?

 

Ta kontakt med oss da vel! Fyll ut "kontakt oss skjema" til venstre lenger opp på siden, så vil vi kontakte deg!

Under er en oversikt over byer og steder vi har klubber. Ser du ikke din plass på lista? Kontakt oss likevel, vi er selvsagt interessert i å starte nye klubber der vi ikke representert! 

Klubber / Distriktsfordeling

 

Distrikt 1

LC 19 Moss
LC 28 Halden
LC 30 Sarpsborg
LC 31 Ski
LC 34 Fredrikstad
LC 36 Askim
LC 57 Aurskog-Høland
LC 74 Oppegård

Distrikt 2

LC 10 Oslo
LC 12 Asker
LC 27 Ringerike
LC 33 Sandvika
LC 67 Lier
LC 70 Oslo

Distrikt 3

LC 20 Gjøvik
LC 39 Elverum
LC 41 Kongsvinger
LC 44 Hamar
LC 53 Valdres
LC 63 Brumunddal
LC 65 Hadeland

Distrikt 4

LC 11 Tønsberg
LC 15 Horten
LC 46 Sandefjord
LC 47 Notodden
LC 56 Holmestrand
LC 62 Skien

Distrikt 5

LC 9 Kristiansand
LC 17 Flekkefjord
LC 22 Mandal
LC 37 Grimstad
LC 43 Lillesand
LC 45 Farsund
LC 58 Risør
LC 66 Arendal
LC 76 Lyngdal

Distrikt 6

LC 2 Sandnes
LC 7 Stavanger
LC 18 Egersund
LC 35 Haugesund
LC 38 Bryne
LC 42 Kopervik
LC 61 Skudesneshavn
LC 68 Ålgård
LC 73 Sola
LC 75 Ølen

Distrikt 7

LC 5 Bergen
LC 14 Odda
LC 16 Voss
LC 48 Bergen
LC 77 Nordhordaland

Distrikt 8

LC 4 Ålesund
LC 8 Ørsta
LC 23 Molde
LC 24 Brattvåg
LC 29 Kristiansund
LC 51 Rauma

Distrikt 9

LC 3 Trondheim
LC 6 Steinkjer
LC 21 Mo i Rana
LC 25 Namsos
LC 26 Bodø

Distrikt 10

LC 40 Hammerfest
LC 60 Alta
LC 52 Tromsø

 

 

bg-bottom