box-top

KONTAKT OSS

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Skriv inn bokstavene fra bildet.
box-bottom

Julehilsen 2017 fra Sykehusklovnene til LCN

Kjære Anne Karin Nøkland,

 

Dagene er snart på sine korteste, og kuldegrader og snø skal holde oss med selskap noen måneder fremover. Da er det godt å vite at Sykehusklovnene er til stede på 15 av landets sykehus med barneposter, for å spre glede og varme.

Ny ledelse

Mye har skjedd i Sykehusklovnene så langt i 2017. Året startet med at vi fikk ny styreleder, Trygve Norby. I oktober fikk Sykehusklovnene også ny daglig leder, Nina Elisabeth Eidem. Begge er erfarne ledere og vil tilføre Sykehusklovnene økt kompetanse i sin videre vekst og utvikling.  Vårt mål er at alle barn innlagt på sykehus over hele Norge skal kunne få besøk av Sykehusklovnene.

Flere sykehusklovner

Stadig flere sykehus etterspør besøk fra oss, og sykehusene der vi allerede er ønsker at vi kommer oftere. Derfor holder vi på med å utdanne 10 nye sykehusklovner, og har startet opp på sykehuset i Tromsø. Med 15 sykehus fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord, er vi blitt en landsdekkende organisajon.

Med snart 40 sykehusklovner om bord, har vår dyktige kostymedesigner Berit Haltvik With, fått flere klovnedrakter å lage, og Ida Brekke, vår faste fotograf har tatt nye flotte bilder av klovnene. Vi gleder oss til å presentere alle disse på de nye nettsidene våre som snart er klare.

Giverglede på alle plan

Vi ser et stort engasjement når det gjelder å samle inn penger til Sykehusklovnene. Dette er alle barna som møter sykehusklovnene veldig glade for. Organsiasjonen lever utelukkende av innsamlede midler, gaver og støtte fra stiftelser, og får ingen offentlig støtte.

I blant blir vi ekstra rørt av innsatsen, og det er ikke alltid beløpet det kommer an på. For et par uker siden, dalte det inn i mailboksen vår en hilsen fra en mamma som skrev på vegne av sin sønn:" Hei. Eg laga til "kafe" og fått inn 171 kr. Pengane vil eg gi til dåke, sånn at dåke kan komma på besøk til dei som er sjuke. Mamma overfører pengane. Helsing Isak 4 år aka Dart Wader Sender med ein tegning eg har tegna til dåke."

Morten på 12 år er en annen hverdagshelt. Han har sett hvor viktig Sykehusklovnene har vært for broren som har vært mye på sykehus, og han bestemte seg for å gi dagslønna  + tips for å få med avisen, til Sykehusklovnene. Les historien i Drammens Tidende.

Snart er det Jul!

Heldigvis får de fleste som er friske nok, lov å komme hjem på permisjon i jula, men de aller sykeste barna må tilbringe denne høytiden på sykehus. Sykehusklovnene vil i år som tidligere være ute på sykehusene i de største byene også denne jula.

Har du lyst til å gi en julegave som også støtter Sykehusklovnene, har vi blant annet fine gavekort og julekort i nettbutikken vår.

Klikk på bildet så kan du se hva vi har å tilby.

Vi ønsker dere alle en god førjulstid, gjør det beste ut av den kalde tiden, og så går det fort til jul! Og dersom du ikke har sett denne, her får du deg en hyggelig latter! Og har du sett den, tåler du den sikkert enda en gang  :-)

 

Vennlig hilsen 
alle oss i Sykehusklovnene

24.12.2017
bg-bottom