box-top

KONTAKT OSS

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Skriv inn bokstavene fra bildet.
box-bottom

Lene Flem Debess forteller om sine opplevelser i LC Norge

Lene Susan Flem Debess

Medlem og tidligere klubbkasserer i LC04 Ålesund

 

Hva er ditt beste LC – minne?

Jeg har mange gode LC – minner både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Vil trekke frem LCI konferansen i Brügge. Da dro vi nedover 9 damer fra klubben og bodde i en felles leilighet. Det ble mange gode fellesopplevelser med koselige måltider og flere kjekke fester. Vi var kanskje ikke de flinkeste på å sosialisere oss med de utenfor klubben, men turen skapte et godt fellesskap og gode minner for oss som dro.

 

Hva har LC betydd og gjort for deg opp gjennom årene?

Gjennom LC har jeg blitt kjent med mange damer jeg ellers kanskje ikke hadde møtt. Vi er en stor klubb med ca. 30 medlemmer og da er det en god spredning i både alder, interesser og arbeid. Dette er med på å gi et positivt mangfold til klubben. Jeg har fått flere nære vennskap gjennom årene i LC, noe jeg setter stor pris på.

 

Hva gleder du deg mest til i 2016 – 2017 året?

Jeg gleder meg til våre månedlige møter som gir litt egentid i en ellers relativt fullbooket hverdag. Synes styret er flink til å finne gode og interessante tema til møtene, og det er jo alltid kjekt å få være med på ting som jeg ikke ellers ville fått med meg. Ser også frem til lysere tider og et koselig og sosialt sommermøte.

20.01.2017
bg-bottom