box-top

KONTAKT OSS

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Skriv inn bokstavene fra bildet.
box-bottom

Gerd Johanne Hestnes ser fram til LC03 sin tradisjonelle årlig skitur til Åre

Gerd Johanne Hestnes

Nestleder og tidligere klubbsekretær i LC03 Trondheim

 

Hva er ditt beste LC-minne?

Ett av mine beste LC-minner er fra da jeg ble chartret under landsmøtet i Kristiansand i 2009. Jeg var jo helt ny, og kom inn i LC55 Kristiansand da de var i oppkjøringa til å arrangere landsmøtet, så av en eller annen grunn trodde jeg at det skulle komme 3000 (og ikke ca. 300) mennesker til Odderøya denne helga. Da President Hildegunn Skulstad skulle chartre meg, syns jeg derfor det var litt lite folk som så på og holdt på å spørre om vi ikke skulle vente til alle de andre (nesten 3000) skulle komme.:-)))

 

Hva har LC betydd og gjort for deg opp gjennom årene?

LC betyr utrolig mye for meg.  Da jeg flyttet til Kristiansand i 2008 etter endt utdanning og for min første jobb, kjente jeg absolutt ingen i byen, og å bli med i LC ga meg noen av idag mine aller beste venner. Flere av de fra LC55 besøker meg årlig i Trondheim, og jeg feise ned til Kristiansand flere ganger ila året for å besøke de. Og da jeg flyttet hjem igjen til trøndelag i 2013 fordi min far var alvorlig syk, og ble overført til LC3 Trondheim, er dette en trygg og god havn som jeg er så glad i.

 

Hva gleder du deg mest til i 2016-2017 året?

Dette året gleder jeg meg mest til LC3 sin tradisjonelle skitur til Åre i februar, og selvfølgelig til landsmøtet i Alta!! Hurra!!:-))

20.01.2017
bg-bottom