box-top

KONTAKT OSS

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Skriv inn bokstavene fra bildet.
box-bottom

Tidligere LCN President Anne Karin Nøkland Berge om Ladies Circle

Anne Karin Nøkland Berge

Medlem i LC 75 Ølen / LCN President 2009-2010

Leder i NSP gruppa for Sykehusklovnene 2015-17

Motto: Kunsten å leva..

Hva er ditt beste LC-minne?

Det går ikke å nevne bare ett minne, det er altfor mange minner i LC. Fra å ha bedriftsbesøk på en plattform, sommerfest i naustet til foredrag av vannverket i egen klubb. Til å besøke andre klubber på arrangement og jubileum, chartringer og landsmøter (ingen nevnt –INGEN glemt!) og å overnatte hjemme hos kjekke folk som har åpnet hjertedøren –fantastisk! Og for eksempel å få hilse på presidenten i India og videre få se at charityprosjekt faktisk finnes og at pengene våre har kommet frem.

 Karaoke på Madagaskar, jeep-safari i Afrika, vandre på en isbre på  Grønland, varme kilder og vulkaner på Island, Superhero party i København, båtcruise i New York, danse med menn i kilt i Aberdeen (!), vandre gatelangs i Jerusalem og bade i Dødehavet, åpningsparader i forbindelse med LCI konferanser i utallige byer –WoW… Men det beste og mest omtenksomme minnet er likevel fra landsmøtet 2010, da mine klubbvenninner i skjul hadde laget «hjemme hos» video hos meg, det kaller fortsatt frem både tårer og hjertelig latter –takk til alle som har bidratt til min stappfulle LC minnebok!

 Hva har LC betydd og gjort for deg opp gjennom årene?    

For meg har LC betydd utrolig mye! Fra å være et «vanlig medlem i LC Ølen» og veldig fornøyd med det, tok jeg i 2008 sjansen og stilte meg selv til disposisjon for landsstyret. Det er en avgjørelse jeg aldri kommer til å angre på. Jeg har fått oppleve ting og reist til steder både i Norge og i utlandet som nesten ikke kan beskrives! Samtidig har jeg også fått anledning til å knytte mange gode nye vennskapsbånd, lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Som president i LC Norge fikk jeg lære mer om å være leder og de utfordringer det innebærer, samtidig som jeg føler jeg ble tryggere på å bare være Anne Karin. Jeg kan også stolt si at jeg har holdt tale for 800 personer på engelsk! Jeg har sett at nettverket fungerer og har fremdeles stor glede av det og også det tette samarbeidet med Round Table Norge. Ingen tvil om at LC fremdeles betyr mye for meg.

Hva gleder du deg mest til i 2016-2017 året?

Jeg prøver hvert år å leve etter LCN presidentens motto,  og i år er det «Sammen er vi mer» som gjelder. Jeg gleder meg til å følge service prosjektet som vi her i Ølen er ansvarlige for, og håper at vi sammen kan nå nye høyder med Sykehusklovner prosjektet –for sammen er vi mer… Ellers så gleder jeg meg jo selvsagt til MTM i Gøteborg, Kollen 2017 i Oslo og til landsmøtet i Alta… Flybillettene er allerede i boks så: –let the fun begin…! Gleder meg til å se gamle og nye venner i året som kommer!

 

 

09.08.2016
bg-bottom