box-top

KONTAKT OSS

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Skriv inn bokstavene fra bildet.
box-bottom

Tilbakemelding fra Anette Hatlevik om LC Norge

Anette Hatlevik fra klubben LC10 Oslo skriver:

Hva er ditt beste LC-minne?

Landsmøte i Gjøvik 2015 er nok et av mine favoritter minner. Så mange flotte mennesker og bra opplegg. Men må også legge til 1001 natt festen og båt turen lørdag når vi i Oslo arrangerte landsmøte i 2013. Kjempe artig når så mange hadde kledd seg så bra ut på ordentlig:-)

Hva har LC betydd og gjort for deg opp gjennom årene?  

LC har betydd mye for meg. Har vært 3 flotte år i styret i klubben, og det har vært spennende å være leder for klubben det siste året. Det er også noe jeg oppfordrer alle som ikke har prøvd ennå å være i sin egen klubb. For meg gav det mer smak til mer. Yter man mer får man mer på en måte. Det har også vært artig å få lov å være med å arrangere Kollen som har blitt en flott årlig tradisjon der man møter folk fra nord til sør. Det er nok alle de man har møtt som man ikke hadde møtt foruten som betyr mest. Takk LC!

Hva gleder du deg mest til i 2016-2017 året?

Jeg gleder mest til side by side landsmøte i Alta. For et spennende sted, og jeg vet om så mange flotte og artige personer som kommer derfra. LCI konferansen 2016 i Cape Town er pynten på toppen av glasuren dette året (2015-2016 året). Jeg har gledet meg til det i 3 år. Et stort LC arrangement på et sted som det! Det blir stort!

 

09.08.2016
bg-bottom